Photoshop Tutorial – Graphic Design

Photoshop tutorial, Graphic Design, web design, web programming, design graphic, logo design, Advertising Design, Free e-book, politic, history, SEO, desain indonesia

Category Archives: Blogging

2010 in review

The stats helper monkeys at WordPress.com mulled over how this blog did in 2010, and here’s a high level summary of its overall blog health:

Healthy blog!

The Blog-Health-o-Meter™ reads Wow. Read more of this post

Advertisements

Menampilkan status YM dengan icon lucu dan keren

icon1Udah banyak sih yang bikin tutorialnya mungkin, tp tutorial ini agak sedikit berbeda. Kita tidak perlu menuliskan kode, tinggal copy paste aja. Dan yang menarik adalah, icon2 yang ada lucu-lucu dan keren tentunya seperti yang anda lihat di Blog saya. Langsung aja ke langkah gimana menampilkannya d Blog atau web kita.

Read more of this post

Awas, penipuan di Twitter

twitter-icon-31Situs jaringan pertemanan ternyata tidak lagi tempat untuk menjalin hubungan dengan teman dan handai tolan, tetapi sudah dimanfaatkan oleh orang-orang yang berusaha mencari keuntungan finansial maupun sekadar iseng. Isu penipuan dengan mencuri akun Facebook pun sudah mulai marak.

Read more of this post

Free Tag Cloud Generator

We use tag cloud to highlight the most important and/or popular subjects. The more important a tag is, the bigger and louder it appears. But, I didn’t use tag cloud on my blog because I’m lazy to put the tag cloud. Anyway, if you want to generate your own tag cloud for your website, Read more of this post